Het probleem met Abchazië

Ok, we hebben een klein probleempje hier. Straks om 14u – dat is binnen een dikke 2u – worden we ondervraagd over het Abchazische conflict.

“Qué??” denkt u? Geen zorgen: ik had er 2 jaar geleden ook nog nooit over gehoord. Abchazië is een godvergeten uithoek van een godvergeten land (Georgië) in een godvergeten streek (de Kaukasus). Maar die mannen willen onafhankelijk worden. Ja, wie niet tegenwoordig?

Ik heb de hele tekst doorgenomen, en de richtvragen in overleg met een paar medestudenten opgelost. Mondeling. Nu kom ik tot de vaststelling dat ik daar geen schriftelijke neerslag van heb. 2 uur om het antwoord op die vragen terug te vinden in de tekst. Or I will be bottled!

Ondertussen zit ik hopeloos vast in de ochtendlijke energiegolf waarbij ik allerlei zaken wil doen en daarbij studieboeken links laat liggen. Deze blogpost is één van die zaken. Stop met lezen! Laat mij met rust!

Powered by ScribeFire.

Advertenties

Eén reactie

  1. […] u (of herinner het u niet) deze post.  Ik dacht dat er ondervraging zou zijn, maar uiteindelijk was er geen. Er mocht wel één geweest […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: