The best a man can get

De Gilette Fusion Power Stealth en de Wilkinson Sword Quattro Titanium Energy.

De eerste klinkt als een massavernietigingswapen en de tweede klinkt als een energiedrank met extreem veel cafeïne. In werkelijkheid is de eerste een aardappelmes van Gilette en de tweede een aardappelmes van Wilkinson Sword.
Hola! Aardappelmessen? Oké, in wezen zijn het inderdaad niks meer dan messen om ’s morgens het haar van je kin te schrapen, maar dan wel hééééle goeie……….messen om ’s ochtends het haar van je kin te schrapen en vanonder je neus:

3 mesjes, 4 mesjes, 3 mesjes met strip, 4 mesjes met strip en extra mes voor de randjes, 4 mesjes met strip en vibratie en extra mes voor de randjes en strip die verkleurt als je je mesjes moet vervangen, 5 mesjes met strip en vibratie en extra mes voor de randjes en strip die verkleurt als je je mesjes moet vervangen en een baardhaarvoorbereidende strip van 15 ribbels, … , 7 mesjes met automatische scheerschuimverwijderstrip en spoor-van-aftershave-achterlatende strip die verkleurt als je je mesjes moet vervangen én vibratie én extra mes voor de randjes én baarhaarvoorbereidende strip van 45 ribbels én je kunt er ook wortels mee raspen, …

Die laatste heb ik zelf uitgevonden en bestaat vooralsnog niet. Vooralsnog!
De vrije markt levert soms grappige maar tegelijk bikkelharde concurrentiestrijd op. Wat gaat er om in de hoofden van de bazen van deze twee scheermesfabrikanten? Dit is een hilarische satire op wat de baas van Gilette ervan denkt:

Fuck Everything, We’re Doing Five Blades

Advertenties

3 Reacties

  1. Doet me denken aan die geniale reclame die Phillips vroeger maakte voor hun elektrische scheerapparaten. Iets met de “Quintriplio” met vijftien mesjes. Lachen dat ik dan gedaan heb.

  2. Je bedoelt deze?

    De quintippio! With 15 extra large blades!

  3. Inderdaad 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: