Wake me up when the fall and winter end

En terwijl de regen tegen de ruiten slaat en de zomer zich al ergens in het zuidelijk halfrond bevindt, heb ik eindelijk mijn Zwitserlandfoto’s op de flikker gegooid. Er rest mij enkel nog het laatste deel van het Jordaniëverslag vast te leggen en daarna is het definitief schluss met het zomergevoel.

Nog 78 keer slapen voor de dagen weer langer beginnen te worden. Het liefst zou ik eigenlijk fast forwarden naar 1 april 2009.

5 Reacties

 1. Ach, elk seizoen heeft zijn charme. Herfst is niet leuk vanwege de regen en die venijnige wind (What’s the use of washing your hair…?), mààr die kleuren! En die hopen bladeren die je kunt opschoppen!
  De sneeuw in de winter is hier niet plezant, want dat is al snel een vuile brij (waar ik gegarandeerd in uitglijd en ijskoude voeten van krijg), mààr daar staan dan weer een krakend geluid onder de voeten, gezonde lucht, een gezellige gezelschapsspelletjesavond bij een vuur of een warme chocolademelk voor in de plaats!
  Man, ik en positivisme, het bestààt! 😮 😀

 2. mijn optimisme beperkt zich tot het hoopvol wachten op de lente :). Is de winter niet hetzelfde als de herfst, maar dan zonder die bladeren?

 3. In de winter hebben we nog “Maartens-fantastische-supergezellige-gezelschapsspelletjesavond”, in de herfst niet! En het is in de winter NOG kouder dan in de herfst… 🙂
  Nu, de lente is het mooist, de zomer het leukst. Maar elk seizoen heeft wel iets leuks, ik blijf erbij 🙂

 4. Doe mij maar zo’n mooie herfstdag met zon en dus niet zoeen als vandaag waarbij het waaierdewaait dat het een lieve lust is en vooral ook de hele dag plenst van de regen.
  Winter mogen ze voortaan skippen, of beperken tot Sinterklaasavond, Kerst, Oud&Nieuw en de verjaardag van zoonlief…

 5. Geef mij maar weer eind juni ofzo :). Maar ja, oké, de winter heeft ook zijn charmes enzo maar toch. Zon! Zee! Strand! Zwembad! Waaaaarmte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: